Monday, April 21, 2008

Salam pembuka bicara


gambar rakan kelas sit1a psp sesi jun 2000



Assalamualaikum...

Blog ini ditubuhkan adalah bagi menyatukan kembali hubungan persahabatan di antara rakan-rakan SIT PSP sesi Jun 2000.

Bagi rakan-rakan yang masih belum join yahoogroups sitpsp, anda bolehlah klik link di bawah ini.

Join group sitpsp

Terkenang kembali kenangan lalu bersama rakan-rakan sekalian. suka duka bersama.. mari kita imbas kembali kenanga dulu-dulu.


Rakan-rakan di Taman Shah Bandar, Kuala Terengganu




gambar seterusnya....

Lawatan kelas ke Kenyir, Kuala Terengganu.



sekian terima kasih....

4 comments:

DiAna on April 23, 2008 at 1:56 PM said...

Terkenang kisah silam, saat tu suka dan duka bersama.. Semadikan ianya sepanjang hayat.. Sahabat Slamanya..

ucu on April 23, 2008 at 4:53 PM said...

sedihnya tgk gambar dedulu
sedih lg dgr lagu mendayu2

sitpsp on May 23, 2009 at 7:40 AM said...

kalau ingatkan kisah lama2 rasa mcm lawak pun ada ya... kutuk mengutuk dulunya selamber jer... tp sekarang dah tak leh dah.. semua dah jadi mak orang bapak orang dah.. yang dah jadi pun ada... apa2 pun keep in touch la... jgn putus...

Tua Phu on May 28, 2009 at 10:55 AM said...

kalau boleh jangan putus la persahabatan ini...kita still boleh berhubung antara satu sama lain...

Post a Comment

Advertisment

 

Perdengarkan Bacaan Al-Quran

Followers

Advertisment

Hosting Termurah Di Malaysia
SIT PSP FOREVER Copyright © 2009 Blogger Template Designed by Bie Blogger Template